Winner Bonus de Bun Venit

Winner bonus bun venit - Descoperă Cele Mai Atractive Bonusuri de Bun Venit de la Winner

Winner bonus de bun venit - Fii parte din povestile de succes cu Winner

Asa cum ii spune si numele, bonusul de bun venit este prima oferta cu care iei contact atunci cand iti faci cont pe un site de cazino. Iar Winner nu face exceptie, deoarece si ei au o oferta foarte atragatoare. Hai sa dezlegam astazi cateva dintre misterele acestui bonus si sa vedem ce trebuie sa stii despre el inca dinainte sa iti faci cont. 

 

  • Se acorda o singura data per cont

 

Dupa cum ii spune si numele, bonusul de bun venit il vei primi o singura data, atunci cand iti creezi un cont nou pe platforma Winner. Regulile de joc nu permit ca o persoana sa isi creeze mai multe conturi deoarece nu ar fi corect. Astfel, atunci cand te inregistrezi, informeaza-te despre conditiile de acordare a bonusului de bun venit. Adesea, acesta este impartit in doua: o parte o primesti la inregistrare, a doua la validare. 

 

  • Poate consta in mai multe tipuri de beneficii

 

Bonusul de bun venit nu trebuie sa respecte anumite reguli referitoare la tipul de beneficii pe care le prezinta. De exemplu, de cele mai multe ori vei primi runde gratuite la cele mai tari sloturi ale momentului, bonus in bani, pariuri gratuite sau jetoane la mesele live de cazino. Nu este obligatoriu ca toate sa fie incluse, uneori bonusul poate fi limitat doar la unul dintre aceste beneficii sau poate consta intr-o combinatie dintre cele mai populare. Majoritatea cazinourilor aleg sa mearga pe o structura formata din runde gratuite + bonusuri in bani pentru a atrage jucatorii. 

 

  • Este limitat de conditii de rulaj

Odata ce incepi sa joci bonusul primit, trebuie sa stii ca nu este asa de usor sa retragi castigurile pe care le poti avea. Indiferent ca vorbim despre bonusurile in bani sau rotirile gratuite la anumite sloturi online, informeaza-te despre conditiile de rulaj din termenii si conditiile aferenti ofertei. Spre exemplu, daca ai un rulaj necesar de 20x, iar tu castigi din rundele gratuite suma de 10 RON, va trebui sa mizezi 10 RON x 20 = 200 RON, iar abia apoi vei avea posibilitatea sa retragi castigul pe care l-ai obtinut. 

 

  • Este limitat ca valabilitate

 

Un alt lucru de care trebuie sa tii cont este faptul ca bonusul nu va fi disponibil pentru totdeauna in contul tau. Majoritatea bonusurilor au o perioada de valabilitate de cateva zile, iar cel de bun venit nu face exceptie. Asadar, asigura-te ca stii exact pana cand te poti folosi de el si ca nu uiti de el.

 

  • Nu poate fi schimbat sau amanat

 

Beneficiile pe care le primesti atunci cand te inregistrezi sunt fixe. Acest lucru inseamna ca nu poti sa amani folosirea lor, sa schimbi rotirile gratuite cu altele la un joc mai convenabil pentru tine, sa transferi banii din cont altui jucator si asa mai departe. Oferta pe care fiecare cazino o are este atent gandita si calculata pentru a oferi anumite avantaje atat jucatorului, cat si cazinoului, de aceea nu este transmisibila sau flexibila. Mai mult, Winner intentioneaza sa te stimuleze sa joci cat mai curand dupa ce termini de creat contul, asa ca din acest punct de vedere nu are sens sa amani folosirea bonusului, indiferent in ce ar consta. 

 

  • Are si alte conditionari

 

In functie de ce bonus primesti, exista si alte tipuri de conditionari care trebuie luate in calcul. De exemplu, la pariurile gratuite (freebets), vei avea si limitari in ceea ce priveste cotele si evenimentele la care le aplici. Depinzand de evenimentele momentului, freebet-urile pot sa fie valabile doar pentru acestea. Uneori, Winner poate sa ia in calcul si activitatea ta anterioara pe site inainte sa iti ofere anumite beneficii, tocmai pentru ca bonusul sa se muleze cat mai bine pe nevoile si dorintele tale.

 

Acum ca stii toate aceste lucruri, esti gata sa te bucuri de toate beneficiile pe care le are un bonus de bun venit. Citeste cu atentie termenii si conditiile si bucura-te de oportunitatile care ti se deschid cu rotiri gratuite, bonusuri in bani sau pariuri gratuite. Distractie placuta!Winner bonus bun venit - Tipuri de Bonusuri de Bun Venit la Winner

Vezi Super Oferta