Conticazino Rotiri Gratuite

Conticazino 123 rotiri - Cele Mai Avantajoase Oferte

81 rotiri Conticazino - Beneficiile Exclusivității

Rotirile gratuite sunt bucuria oricarui jucator la pacanele, iar Conticazino stie asta foarte bine si incearca mereu sa isi surprinda utilizatorii cu bonusuri de acest fel. La prima vedere mecanismul pare simplu, insa stii tot ce este de stiut despre rundele gratuite pe care le primesti? Hai sa vedem impreuna ce trebuie sa iei in calcul atunci cand primesti rotiri gratuite la Conticazino:

 • Expira destul de repede

In general, rotirile gratuite au o perioada de valabilitate destul de mica, de obicei, pana la maxim 7 zile. De aceea, este bine sa profiti de ocazie si sa le joci cat mai repede, ca sa nu uiti de ele si sa le irosesti. Unii jucatori amana sa le joace, iar apoi se trezesc ca rundele gratuite le-au expirat. Fii fara grija, vei vedea data de expirare in contul tau langa rotirile gratuite pentru fiecare joc pe care le primesti. 

 • Sunt presetate

Din pacate, rundele gratuite nu pot fi modificate in niciun aspect odata ce le primesti. Ele au deja o miza stabilita anterior, sunt deja alocate catre jocul sau jocurile unde trebuie sa le joci, iar conditiile de rulaj sunt deja puse. Multi jucatori incepatori intreaba cazinourile daca pot sa schimba rundele gratuite cu altele la jocuri care le plac mai mult, daca pot schimba mai multe rotiri cu mize mici pe mai putine rotiri cu mize mari si asa mai departe. Din pacate insa, nu poti schimba nimic odata ce primesti bonusul.

 • Castigul nu este garantat

Chiar daca primesti runde gratuite la un joc la Conticazino, acest lucru nu inseamna ca vei castiga automat acolo. Rundele gratuite sunt la fel ca si cele pe care le platesti tu din toate punctele de vedere. Bineinteles, acest lucru nu inseamna nici ca nu vei castiga. La fel ca la orice alt joc de noroc, nimic nu este garantat.

 • Sansele sunt aceleasi ca la rotirile platite

Unii jucatori de pacanele online cred ca rundele gratuite sunt masluite si ca nu ai cum sa castigi vreodata ceva la ele. Insa, asa cum spuneam si mai devreme, sansele de a castiga sunt aceleasi ca si la rundele pe care le platesti tu. Algoritmul din spate functioneaza la fel, indiferent daca rotirea pe care o efectuezi este primita ca bonus sau platita. 

 • Pot fi impartite si la mai multe sloturi

Desi de obicei se primesc rotiri gratuite la un singur joc, daca primesti mai multe bonusuri, poti cumula runde gratuite la jocuri diferite. Poti vedea acest lucru intamplandu-se mai des la turneele organizate de producatorii de sloturi, cand Conticazino poate sa cupleze runde gratuite oferite ca bonus la mai multe sloturi online de la acelasi producator. 

 • Atentie la conditiile de rulaj

Poate cel mai important aspect care trebuie luat in calcul este rulajul. Multi jucatori se entuziasmeaza atunci cand castiga cu rundele gratuite oferite de Conticazino, iar apoi sunt dezamagiti de faptul ca nu isi pot retrage banii imediat. De aceea, este esential sa te uiti la conditiile de rulaj. Pe scurt, rulajul se refera la numarul de dati cand trebuie sa mizezi castigul pe care il obtii dupa folosirea unui bonus (inclusiv rotiri gratuite). De exemplu, daca ai jucat 10 runde gratuite la Shining Crown si ai castigat 10 RON, iar conditiile de rulaj sunt de 30x, va trebui sa mizezi 10 RON x 30 = 300 RON inainte sa poti retrage castigurile in contul tau. Poate parea intimidant un astfel de rulaj, insa nu este imposibil sa castigi. Mai mult, in functie de ofertele disponibile, pot exista si conditii de rulaj mult mai avantajoase. 

 • Se aplica doar la Conticazino

Chiar daca pare logic, merita sa mentionam si faptul ca rotirile gratuite pe care le primesti de la Conticazino se aplica doar pe site-ul lor. Nu se pot muta, schimba, transfera sau amana, deci in aceasta privinta nu exista flexibilitate. Vei putea juca rotirile gratuite doar la jocul la care sunt alocate, sub conditiile deja setate de catre cazino. De ce se intampla acest lucru? In principiu, exista multe criterii care sunt luate in calcul de catre cazino in momentul in care echipa de acolo gandeste ofertele. Trebuie sa gandeasca bonusurile astfel incat sa nu iasa in pierdere, dar sa fie si avantajoase pentru jucatori. De aceea, poti vedea variatii destul de mari la oferte, in functie de campania de marketing disponibila in momentul in care verifici ofertele. Bineinteles, trebuie sa fii pe faza daca vrei sa prinzi cele mai avantajoase bonusuri. 

 • Cand se acorda rotiri gratuite?

Nu exista reguli clare pentru acordarea de rotiri gratuite, dar poti vedea ca acestea sunt incluse in bonusurile pe care Conticazino le acorda periodic. Iata cateva exemple de bonusuri pe care le poti primi si care pot contine runde gratuite:

 • Bonusul de bun venit

 • Bonusul aniversar

 • Bonusul pentru activitatea ta de pe site

 • Bonus la lansarea unui joc nou sau a unui parteneriat

Pe langa ocaziile de care profita Conticazino pentru a-ti oferi runde gratuite la cele mai populare jocuri din acel moment, mai poti castiga runde gratuite si daca declansezi functia speciala din cadrul sloturilor online pe care le joci. De cele mai multe ori, aceasta vine la pachet cu cateva rotiri gratuite, in functie de miza pe care ai folosit-o anterior. Este o ocazie excelenta de a profita de sansa de a castiga, si adesea vei vedea ca nu primesti doar rotiri gratuite, ci vor veni in cascada si alte beneficii: multiplicatori, simboluri speciale, bonus in bani etc. 

In acelasi timp, este important sa te documentezi despre aceste bonusuri si oferte, pentru a fi la curent cu toti termenii si conditiile impuse. Spre exemplu, uneori bonusul aniversar poate fi creditat in contul tau in mod automat, insa alteori va trebui sa indeplinesti anumite conditii pentru a-l primi: sa fi depus in ultimele 7/10/30 de zile, sa fi jucat recent anumite sloturi online, etc. 

Este important de mentionat si ca, daca ajungi jucator VIP la Conticazino, vei putea beneficia de oferte speciale. In general, exista o echipa speciala care se ocupa de ofertele pentru categoria VIP, asadar vei putea sa ai rotiri gratuite personalizate sau bonus in bani la jocurile tale preferate, in functie de cat reusesti sa depui.

Succes!

Conticazino rotiri gratuite fara depunere - Cele Mai Noi Oferte

Vezi Super Oferta