Termeni & Conditii

1. Site-ul RotiriFaraDepunere.com.ro este un site de analize, informatii si recenzii ale cazinourilor online precum si a diverselor concursuri, promotii si reguli de joc, o comunitate a iubitorilor de sport si a amatorilor de pariuri sportive, precum si o comunitate a iubitorilor de jocuri de cazino online.


2. Toate informațiile, analizele, pronosticurile, strategiile de joc si recomandarile de pe site sunt recomandarile personale ale echipei RotiriFaraDepunere.com.rosi reprezinta doar o sursa de inspiratie pentru urmăritori.


3.Responsabilitatea de a paria si de a alege mizele pariate aparține fiecărei persoane in parte si echipa RotiriFaraDepunere.com.ro nu este responsabila pentru deciziile de pariere ale oricărui membru al comunitatii !


4.RotiriFaraDepunere.com.rosusține pariatul responsabil. Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile trebuie sa stii ca exista site-uri specializate pentru a te ajuta ! ( www.gambleaware.co.uk ,www.gamecare.org.uk)

Vezi Super Oferta